Лайм

Ювілей Вєрки Сердючки та цькування Фреймут: як пройшов 8 випуск "Танців з зірками"

На шоу залишилося всього 7 пар учасників

Увечері 18 жовтня в ефірі каналу "1+1" пройшов 8 випуск шоу "Танці з зірками", в якому українські знаменитості пробують себе в ролі бальних танцюристів. Минулої неділі ефір закінчився хепі-ендом - ніхто з учасників не покинув проект. Через тиждень на шоу повернулися до колишніх правил і за підсумками голосування телеглядачів попрощалися вже з восьмою за рахунком парою.

Якщо з якихось причин ви пропустили 8 випуск, який пройшов у світі творчості Вєрки Сердючки, ми розповімо вам про п'ятірку його головних подій: "Веркаленд", скарги Ольги Фреймут на хейтерів, хто відрізнився кращим танцем, а хто покинув шоу - про ці та інших фрагменти ефіру читайте далі на сторінці.

"Веркаленд" на паркеті "Танців з зірками"

Цього року головна провідниця країни Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) святкує 30-річчя своєї творчої кар'єри, яка починалася на каналі "1+1" з вечірньою програмою "СВ-Шоу". У зв'язку з цим Сердючка та її "мама" (Інна Білоконь) зайняли місця запрошених суддів, а всі учасники цього вечора танцювали під хіти "Хорошо красавицам", "Dancing Lasha Tumbai", "Я не поняла" та інші.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

Ольга Фреймут поскаржилася на хейтерів у мережі

Телеведуча Ольга Фреймут перед виходом на паркет вирішила висловитися про наболіле. Зірка проекту "Ревізор" згадала про коментарі хейтерів, які читає в соцмережах після ефірів. За словами Фреймут, буллінг - велика проблема суспільства.

"Було дуже багато негативу в соціальних мережах, - згадала Фреймут. - Казали, що я колода, бревно, кончена... Після таких коментарів можна взагалі перехотіти жити [...] Ніхто не несе відповідальність за депресію, за суїциди. Наступного разу, коли ви пишете "Фреймут - колода", подумайте, як буде почувати себе Фреймут".

Чи повернулися на паркет Позитив та Юлія Сахневич

На жаль, ні. Пара продовжує боротися з Covid-19, адже після Позитива коронавірус діагностували і у Юлії Сахневич. За словами соліста гурту "Время и Стекло", лікарі все ще рекомендують їм утриматися від навантажень. Для повного одужання учасникам шоу необхідний ще тиждень.

У зв'язку з цим на підмогу парі прийшли Арам Арзуманян і Тоня Руденко. Щоб не допустити вильоту колег, всього за добу вони розучили танець пасадобль і станцювали замість Позитива та Юлії Сахневич.

Кращий танець вечора

Фаворитами вечора 18 жовтня стали Сергій Мельник та Аделіна Делі, які розучили для 8 випуску ефектний фьюжн. Судді оцінили танець пари в 39 балів з 40-ка можливих.

Хто покинув 8 випуск шоу "Танці з зірками"

За підсумками глядацького голосування 8 випуск шоу покинули Позитив та Юлія Сахневич. Цієї неділі замість пари танцювали Арам Арзуманян і Тоня Руденко, танець яких оцінили в 36 балів з 40-ка можливих. Незважаючи на те, що номер виявився не найгіршим в цьому ефірі, парі не вдалося врятувати Позитиву і Юлію, глядачі віддали їм найменше голосів.

Юлія Сахневич і ПозитивФото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

Нагадаємо, всього в "Танцях з зірками-2020" взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами . На даний момент проект також покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona, актори Арам Арзуманян, Тарас Цимбалюк та співак Олег Винник. За кубок програми вже наступної неділі змагатимуться 7 пар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами