Лайм

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка LOBODA представила унікальний кліп – на честь Різдва артистка випустила власну версію легендарної пісні "Щедрик" Миколи Леонтовича.

Відео вже доступно на YouTube-каналі артистки.

Особливість проєкту в тому, що разом зі Світланою Лободою "Щедрика" заспівали понад 100 талановитих дітей з України та Латвії.

"Це було імпульсивне бажання порадувати – схоже на те, що виникає, коли хочеться вручити найкращий новорічний подарунок коханій людині. Мені дуже хотілося подарувати шанувальникам посмішку, нехай недовгу, але щиру мить безтурботності та радості, яка буває тільки в дитинстві. Нам усім варто частіше туди повертатися", — зазначила LOBODA.

Проєкт Лободи є особливим щонайменше з двох причин. Діти й дитинство справді є головними у цьому кліпі – недарма участь у зйомках взяв, зокрема, відомий дитячий хор Riga Cathedral Boys Choir та учні ризької школи Ita Kozakēviča.

Крім того, як зазначила артистка, котра і виступила ініціаторкою проєкту, "Україна і Латвія сьогодні знову об'єдналися. Цього разу для того, щоб створити унікальну версію легендарного "Щедрика" двома мовами — українською та латиською. Це офіційно найпопулярніша у світі українська пісня, що стала провісником і символом Різдва для сотень народів".

Відео знімали на території Латвійського національного художнього музею, одного з найстаріших місць Риги.

Нагадаємо, на початку 2023 року артистка випустила альбом з промовистою назвою "MADE in U", де серед 14 композицій був і "Щедрик".

"Весь цей рік я ніби спочатку вчилася жити, любити, слухати музику, шукати в ній те, що найбільш співзвучно мені сьогоднішній. Я назвала альбом "MADE in U", щоб зайвий раз підкреслити, як для кожного з нас важливе коріння, без якого нам не набути крила", – поділилася Лобода.

Збори з першого місяця прослуховування альбому були направлені на покупку будинку для сім'ї, яка втратила своє житло в перші дні війни і проживала в саморобному вагончику неподалік рідного міста співачки Ірпеня, у селищі Шпитьки. Станом на зараз роботи по зведенню будинка наближаються до завершення.

Новини партнерів

Читайте також

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами

Відпочинок для душі: KOLA збирає шанувальників просто неба

KOLA дасть сольний концерт на лівобережжі Києві - на літній терасі ТРЦ River Mall