Лайм

Як провести п'ятницю з користю і не наробити дурниць: гороскоп на 22 травня

Кого чекають випробування, а кого - заслужений відпочинок

Гороскоп на сьогодні, 22 травня 2020 року, обіцяє деяким знакам зодіаку вдалий час для вирішення фінансових питань. Деякі зможуть з легкістю вирішити як дріб'язкові справи, так і великі проекти, а при цьому витягти з них корисний досвід.

Не варто цієї п'ятниці відмахуватися від спонтанних пропозицій долі та порад оточуючих вас людей. Детальніше гороскоп на сьогодні читайте на сторінці нижче. Більше порад астрологів на кожен день - за посиланням.

Фото: pinterest.com

Гороскоп на 22 травня - Овен

Дивіться-но, здається Овни сьогодні просто фонтанують енергією. Ви бадьорі, натхненні і готові до нових звершень. Застосуйте сьогодні свої прагнення, щоб наблизитися до мети і завести нові корисні знайомства. У тому числі це стосується і нового життя. У бесідах відстоюйте свою думку, але не втрачайте почуття такту.

Гороскоп на 22 травня - Телець

Тельцям давно треба викроїти трохи часу для родини. І, здається, ця субота - кращий для цього час. Зателефонуйте першими. Не чекайте запрошень, перетворіть свій візит на сюрприз. Сьогодні ви здатні дарувати щастя зовсім простими на перший погляд жестами.

Гороскоп на 22 травня - Близнюки

Хороший день для того, щоб реалізувати перший крок який наблизить Близнюків до наміченої мети. До того ж п'ятниця цього тижня відкриває непогані можливості налагодити особисте життя. Коли ви знайомилися востаннє? От просто під час прогулянки або в черзі біля каси супермаркету? Ось і відповідь. Вище ніс, час діяти.

Гороскоп на 22 травня - Рак

Ракам варто забути сьогодні про азартні ігри, лотереї та інших розваги, де перетинаються гроші та ризик. Шанси потрапити в халепу дуже високі. Навіть якщо в цій справі ви переслідуєте виключно позитивні цілі.

Гороскоп на 22 травня - Лев

А от Левам в цей день не завадить поберегти нерви. Видихніть, розслабтеся, зайвий стрес вам зараз ні до чого. Навіть якщо у важливій справі щось піде не так, пам'ятайте про те, що ви - людина творча і завжди знайдете вихід із важкої ситуації. Подивіться на неї, як на можливість отримати новий корисний досвід.

Гороскоп на 22 травня - Діва

Діви зможуть цієї п'ятниці присвятити більше часу коханій людині. Якщо ви перебуваєте в шлюбі - ловіть відмінну можливість мирно обговорити плани та вирішити конфлікти. Цим самим ви лише зміцните ваші почуття один до одного. Вам часто не вистачає звичайного діалогу.

Гороскоп на 22 травня - Терези

Знайдіть цієї п'ятниці час для турботи про своє здоров'я. Подумайте, чи не варто переглянути режим дня, звички або харчування, на яке ви часто закриваєте очі. Звичайно, це стосується і більш серйозних проблем. Запишіться до лікаря, якщо такий похід відкладався останнім часом.

Гороскоп на 22 травня - Скорпіон

Як не дивно, але сьогодні Скорпіонам варто просто відпустити ситуацію і дозволити справам йти своєю чергою. Ви будете здивовані, але в цієї п'ятниці це хороший спосіб змінити вашу реальність і стати трішки щасливішими.

Гороскоп на 22 травня - Стрілець

Стрільцям під кінець тижня варто зайнятися справами, які дозволять випустити назовні натхнення, яке останнім часом доводилося придушувати за рутинними справами. Творіть, створюйте, малюйте, пишіть... а цим самим отримуйте відмінний настрій і поповнюйте запас нових креативних ідей.

Гороскоп на 22 травня - Козеріг

Не бійтеся сьогодні робити помилки, якщо, звичайно, мова не йде про кримінал чи вчинках, які принесуть шкоду вам чи оточуючим. Ви освоюєте нові корисні навички і в майбутньому вони неодмінно вам знадобляться.

Гороскоп на 22 травня - Водолій

Для Водоліїв ця п'ятниця буде виключно позитивною, якщо доводити всі розпочаті справи до кінця. День буде сприятливим і для справ фінансових. Але не варто починати нічого, що загрожує вам "хвостами". За вихідні вони перетворяться на серйозні неприємності.

Гороскоп на 22 травня - Риби

Рибам час відсунути від себе комп'ютер і насолодитися живим спілкуванням. Зателефонуйте друзям, виходьте на прогулянку. При цьому не обов'язково витрачатися або вигадувати щось особливе. Просто відверніться від рутини. На цьому тижні її в вашому житті було надто багато.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми