Лайм

Злата Огнєвіч показала батьків і вагітну сестру у новому кліпі "Янгол": відео

Співачка представила емоційний трек та чуттєве відео

26 травня Злата Огнєвіч випустила новий кліп на пісню "Янгол". Композиція розповідає про почуття жінок, які чекають звістку від своїх коханих на фронті.

"Полотна листувань, виснажливе очікування звістки та спогади про щасливе минуле - у новому кліпі я передала почуття жінок України, які сьогодні чекають заповітне "На зв'язку" від своїх чоловіків", - написала співачка в Instagram.

У кліпі Огнєвіч знялися її найближчі люди - тато, мама, рідна сестра та її чоловік. Так фанати артистки дізналися, що дуже скоро Злата стане тіткою: її сестра Юлія вагітна і вже має значних розмірів животик.

Фото: ZLATA OGNEVICH

Фото: ZLATA OGNEVICH

Читайте також: Як виглядають мами українських знаменитостей: Осадча, Джамала, Потап та інші показали фото.

Оператор зняв, як сім'я спілкується з Леонідом Бордюгом – батьком сімейства, який працює військовим хірургом та вже багато місяців рятує життя українських захисників.

Фото: ZLATA OGNEVICH

Фото: ZLATA OGNEVICH

"Він допомагає пораненим і вже бачив стільки, що й достатньо... Нещодавно, коли ми спілкувалися по телефону, він сказав, що буде там до останнього, до самої Перемоги України. Там, де він дуже потрібен, - розповіла Огнєвіч. - Як сотні лікарів, парамедиків. Низький уклін українським медикам. Подяка. Повага. За надлюдські зусилля, за порятунок життів. За віру в Перемогу. За самовідданість, безсонні ночі та безупинну працю. Нехай з вами буде сила".

  • Раніше Злата Огнєвіч побувала в Мексиці на весіллі Андрія Хветкевича з іншим чоловіком. Учасник "Холостячки" розповів, навіщо шукав стосунків зі співачкою у романтичному реаліті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми