Лайм

Барбара Стрейзанд розповіла про своє українське походження і показала символічну вишиванку: фото

Унікальна сорочка виготовлена українським брендом ETNODIM

Відома американська виконавиця та акторка Барбара Стрейзанд підтримує Україну у боротьбі з російським агресором, як і десятки інших світових знаменитостей. Артистка стала амбасадором благодійною платформи United24, і на знак подяки отримала від представників організації вишиванку з унікальним орнаментом.

У соцмережах знаменитість вже встигла похвалитися своїм презентом, а також розповісти про нього дещо цікаве. Зокрема, виконавиця зазначила, що стала власницею вишиванки, на якій можна побачити тернопільський орнамент. Як виявилося, дідусь і бабуся американської зірки іммігрували до США з Галичини: вони жили у місті Бережани, що розташоване на Тернопільщині.

Фото: facebook.com

"Отримала гарну вишиванку від United24. На цій вишиванці можна побачити візерунки Тернопільської області, звідки мої бабусі та діди по батьковій лінії в Україні", - пояснила Стрейзанд на своїй сторінці у Facebook.

Читайте на тему: Гаррі Стайлс підняв прапор України під час концерту у Британії: зворушливе відео.

Унікальна сорочка виготовлена українським брендом ETNODIM. Купити її неможливо, проте одяг можна виграти, зробивши пожертву на реконструкцію школи у Бузовій. Артистка прикріпила активне посилання на сайт організації United24. "Можна виграти таку ж, пожертвувавши на реконструкцію школи в Бузовій. Давайте допоможемо українським дітям повернутися до школи", - зазначила вона у підписі до кадру.

Фото: instagram.com/barbrastreisand

Відомо, що ціль проекту - зібрати 200 000 євро, наразі вже зібрано 117 із них. До збору вже долучилися близько трьох тисяч людей з різних куточків світу.

"Жодну з цих вишиванок не можна купити. Але ви можете виграти одну, зробивши пожертву в розмірі 24 долари. Збір коштів триває з 18 травня по 1 червня. Кількість внесків від одного учасника необмежена", - розповіли в United24.

У травні Барбара пожертвувала близько 240 тисяч доларів на медичну допомогу нашій країні. Також раніше зірка сцени в режимі онлайн розмовляла з Володимиром Зеленським. Президент України особисто подякував співачці за підтримку платформи United24, а Барбара у відповідь захопилася стійкістю та мужністю кожного українця.

Фото: instagram.com/barbrastreisand

Нагадаємо, Барбара Стрейзанд – 81-річна американська вокалістка, композиторка, авторка текстів, продюсерка, акторка, режисерка та продюсерка фільмів. Одна з найпопулярніших американських акторок і співачок єврейського походження. Володарка двох "Оскарів", а також премій "Еммі", "Ґреммі" та "Золотий глобус".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття