Лайм

Анна Неплях підтримала ідею жіночих купе і розповіла жахливу історію, що сталася з нею у поїзді

Модель поділилася особистим негативним досвідом

"Укралізниця" збирається створити та запустити жіночі купе задля посилення мір безпеки, і на таку ідею схвально відреагувала "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях. Дівчина розповіла, що часто подорожує Україною, і під час однієї з поїздок з нею трапилася неприємна історія.

Подробицями інциденту модель поділилася у своєму блозі в Instagram. Вона написала, що одного разу їхала в сама в купе з трьома чоловіками.

Анна НепляхФото: instagram.com/neplyah

"У мене великий досвід подорожей Україною, і я не виключення жахливої історії, яка трапилася зі мною в купе, де я була одна жінка і інші три чоловіка. Я завжди обираю собі нічні потяги з Києва до Дніпра, бо дуже легко засинаю. Але в ту ніч я не могла заснути і просто лежала у темряві, коли всі чоловіки вже заснули. Та один, виявилося, не спав", - зазначила Неплях.

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Читайте на тему: Скандал з домаганнями в потягах: в "Укрзалізниці" зробили заяву.

"Я спала на нижній правій поличці, а той, що не спав, - на лівій верхній. Коли два інші чоловіки заснули, він дістав своє багатство і, дивлячись на мене зі своєї верхньої полички, став мастурбувати. Я злякалась і робила вигляд, що сплю. Але ніч була для мене безсонна. Моє особисте дякую "Укрзалізниці", що почули жінок і реалізуєте вагони, де кожна жінка зможе відчути себе безпечно", - також додала вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Нагадаємо створити окремі жіночі купе в "Укрзалізниці" погодилися після того, як у мережі виникло чергове бурхливе обговорення щодо їх необхідності. Адже час від часу користувачі мережі діляться жахливими історіями, у яких розповідають про домагання з боку чоловіків чи їх нав'язливу поведінку. Більшість людей відреагувала на новину про створення жіночих купе схвально, заявляючи, що вони справді необхідні для посилення мір безпеки для жінок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували