Лайм

Як виглядають мами українських знаменитостей: Осадча, Джамала, Потап та інші показали фото

Зірки подякували рідним людям за турботу та підтримку

14 травня українці відзначили традиційне сімейне свято - День матері. Знаменитості не залишилися осторонь цього особливого дня та у соцмережах привітали найрідніших людей, а також показали спільні фото з ними.

Джамала, Потап, Катя Осадча, Каменських, Клопотенко та інші зворушили мережу ніжними родинними кадрами. Як виглядають мами українських зірок та якими спогадами про них селебріті поділилися в Instagram - theLime розповість далі.

Катя Осадча

"Мами - це надлюди! Мами не вміють скаржаться на втому, мами можуть годинами по морозу гуляти з візочком, мами вміють спати уривками по 10 хвилин вночі і зранку бігти на роботу. Мама - це найважча і одночасно найпрекрасніша рутина. Тільки мами зрозуміють, що обійми, крики мама за вхідними дверима і слова "мама, просто полежи зі мною" варті всіх недоспаних ночей і нервів від дитячої нечемності. Мамо, дякую за все", - йдеться у дописі ведучої Катерини Осадчої.

Фото: instagram.com/kosadcha

Джамала

"Завдяки тобі всі перемоги! Єдина в світі", - лаконічно привітала зі святом свою маму співачка Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Потап

"Мою маму я завжди згадую з теплом у серці. Вона завжди була і є поруч, коли мені буває важко, віддає мені свій час та любов, тривожиться та підтримує мене в усіх справах. Я дуже щасливий, що у мене є така чудова мама!" – присвятив зворушливий пост своїй мамі продюсер та репер Олексій Потапенко (Потап).

Фото: instagram.com/realpotap

Сніжана Бабкіна

"На цьому фото 3 покоління Матусь. І одна майбутня. Олена Вартанян, ти найпрекрасніша, найулюбленіша і найнеобхідніша! Люблю тебе! Вітаю усіх Матусь з днем Матері! Миру всім нашим Серцям! І скорішої Перемоги!" – звернулася до своєї рідної людини дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Євген Клопотенко

"У нашій сім'ї ліниві тільки вареники, які ми готували разом. Мам, люблю. У мене з тобою так багато теплих спогадів і так багато причин у День матері сказати тобі "дякую". Цьом", - зазначається в публікації знаменитого кулінара Євгена Клопотенка.

Фото: instagram.com/klopotenko

Читайте на тему: Зовсім дорослий юнак: Тіна Кароль показала сина Веніаміна, з яким святкувала День матері.

alyona alyona

"У різні періоди життя зі мною була мама. Я завжди могла з нею поговорити, мама завжди показувала мені дорогу до Бога. Чим доросліше я ставала, тим більше я розуміла ті чи інші вчинки матері. Я думаю, що наша історія не найчистіша та найбездоганніша, але так круто жити життя і розуміти, що все можна виправити, за все можна попросити пробачення, все можна пробачити й так ще багато років жити щасливими", - написала реперка alyona alyona, а також показала серію архівних фото зі своєю мамою.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Слава Камінська

Виконавиця Слава Камінська свою маму привітала з днем Матері двома словами. "Люблю сильно", - зізналася вона.

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Ірина Сопонару

"Матусю, немає слів, щоб описати, як я тебе люблю! Але я спробую…Люблю тебе, як янгол Бога! Люблю тебе, як Мафін їсти! Люблю тебе, як Джонсонюк любить казати "добрий день еврібаді"! Люблю тебе, як вдячна дочка любить маму!" – йдеться у дописі акторки Ірини Сопонару.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Аліна Гросу

"В нашій родині та в колі наших друзів стало доброю традицією вшановувати таке прекрасне свято, такий важливий день - День Матері! З великою любов’ю та вдячністю, повагою та турботою моя сім’я і цьогоріч намагалася подарувати матусям свято і добрі емоції! Дуже боляче і шкода, що мене фізично поряд з ними не було.. тільки по відео я могла усіх привітати, а також передати подарунки", - зазначила співачка Аліна Гросу та показала фото з найріднішими людьми.

Фото: instagram.com/alina_grosu

Катерина Репяхова

"Дякую долі за найкращу мамусю у Всесвіті! Мамуся, дякую тобі за життя, за щасливе дитинство, за підтримку, за розуміння, за те, що ти в нас саме така", - написала дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Сергій Танчинець

"Закінчується День Матері і приходить День Народження нашої Матусі і Бабусі! Мамочко, ми тебе дуже любимо! Бажаю тобі міцного здоров‘я і довгих років життя!" – привітав свою маму лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець.

Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

Настя Каменських

"Мама" - мабуть, не існує іншого такого слова, у якому б вмістилося стільки любові та турботи, тепла та підтримки. Саме тому сьогодні особливий день, коли ми маємо можливість ще раз сказати своїм матусям, як сильно їх любимо та цінуємо", - поділилася своїми думками артистка Настя Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

Христина Соловій

"Мама завжди була для мене подругою. Наш зв’язок настільки міцний, що дивувалися усі, навіть заздрили. Мама приймала мої найхимерніші витівки, впевнено тримаючи покер фейс на батьківських зборах. Дозволяла носити в гімназію короткі спідниці і не сварила за яскравий мейк як інші мами. Коли я захопилась літературою і вступила на філфак - мама була щаслива, що я обрала серйозну професію, а внутрішня свобода у якій я зростала мені не завадила стати дипломованою літераторкою.

Мабуть, найбільший наш конфлікт пов‘язаний із вибором моєї кар‘єри, за яким послідував переїзд до столиці. Я тоді її не зрозуміла, не почула і по бунтарськи відрізала, що не зможу завжди бути біля неї. Оплески вдячних слухачів, нові пісні і нове життя зазвучали гучніше ніж мамині застереження. Минуло багато років, я поступово віддалилася, приїжджаю рідше, але, як завжди ділилюся з мамою усім. Майже усім. Частіше - телефоном.

Подзвонити мамі - не обов‘язок, а моя емоційна потреба. Я розповідаю мамі про успішні концерти, напрочуд легкі переїзди і відсутність втоми без сну, про прекрасних людей яких зустрічаю і про тих, кого люблю. Але маму не обдуриш і я знаю як вона чекає, коли я розкажу їй все-все", - розповіла про свої стосунки з мамою співачка Христина Соловій.

Фото: instagram.com/soloviyka

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil