Лайм

Кажуть, нового агента "007" зіграє темношкіра акторка: що задумали сценаристи насправді

Це дійсно так, але й не зовсім

У соцмережах та ЗМІ пройшов слух, що головним героєм нової "бондіани" - агентом "007" - стане темношкіра жінка, а її роль зіграє актриса Лаша Лінч. Це дійсно так, але й не зовсім.

Як пише британський Daily Mail, відповідно до сюжету 25-ї "бондіани" (назва фільму все ще тримається в секреті), Бонд відправиться на пенсію і його кодовий позивний "007" віддадуть жінці. Пізніше на прохання агентства він повернеться до служби, а новий агент "007" стане його напарником. Таким чином героїня Лінч - це не новий Бонд, а просто агент, якому дістанеться номер головного героя.

При цьому, як зазначає видання, новий фільм також буде занурений у світ руху МeToo. Між головними героями будуть розвиватися любовні відносини, але звичайні хитрощі мачо-Бонда з попередніх фільмів вже не будуть діяти на героїню. Як підкреслили журналісти, поняття "Bond girl" ("дівчинка Бонда") тепер замінили на "Bond woman" ("жінка Бонда").

Зйомки нового фільму про Джеймса Бонда почалися в квітні цього року. Агента "007" вже вп'яте зіграє Деніел Крейг. А роль найлютішого ворога Бонда дісталася зірці фільму "Богемна рапсодія" Рамі Малеку. У картині також знімаються Леа Сейду, Рейф Файнс, Бен Уішоу, Наомі Харріс, Рорі Кіннер та інші. Її реліз заплановано на квітень 2020 року.

  • Раніше актора бондіани Деніела Крейга прооперували. Необхідність хірургічного втручання виникла через травму, яку "Бонд" отримав на зйомках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї