Лайм

Без пластичних операцій: 6 голлівудських зірок, яких омолодили комп'ютерною графікою

Фахівці з візуальних ефектів прибирають зморшки без підтяжок і уколів

Вік більше не є перешкодою для акторської кар'єри, а голлівудським зіркам не потрібно вдаватися до радикальної пластичної хірургії, щоб зберегти роботу. Видання Mirror повідомило, яких акторів омолодили на десятки років за допомогою комп'ютерної графіки (CGI).

Вілл Сміт (50 років)

У 2019 50-річний Вілл Сміт знявся в науково-фантастичному фільмі «Близнюки». У ньому він виконав дві ролі: спеціального агента середнього віку і його 23-річного клона. Завдяки технології CGI Сміт виглядає так само молодо, як і його персонаж з комедійного серіалу 90-х "Принц з Беверлі-Хіллз".

Курт Рассел (68 років)

Для ролі у фільмі "Вартові Галактики 2" (2017) Рассела омолодили на 30 років. І хоча в інтерв'ю актор стверджував, що перука і грим - все, що потрібно йому для роботи, він, мабуть, злегка злукавив: фахівці з візуальних ефектів попрацювали над його зовнішністю на славу.

Ентоні Хопкінс (81 рік)

Сер Ентоні Хопкінс повернувся в минуле на вражаючі 40 років, щоб зіграти молодшу версію свого персонажа Роберта Форда в серіалі "Світ Дикого Заходу" (2016). Команда спецефектів шоу визнала, що просто не може змусити актора виглядати таким молодим, як це було в 70-х роках.

Мішель Пфайффер (61 рік)

У фільмі за коміксами Marvel "Людина-мураха і Оса" (2018) Мішель зіграла роль Джанет ван Дайн, що загубилася в субатомному світі на 30 років. Але фахівці CGI зізналися, що омолодити актрису було набагато легше, ніж її колегу по фільму, Майкла Дугласа. "Вона так гарно старіє!" - захоплювалися вони.

Майкл Дуглас (74 роки)

У фільмі "Людина-мураха і Оса" Дуглас зіграв винахідника Хенка Піма. Зірці допомогли стати на десятки років молодше для сцени спогадів про його давно втрачену дружину, яку зіграла Мішель Пфайффер.

Ніколь Кідман (52 роки)

Критики минулорічного фільму про супергероя DC Comics «Аквамен» вказали на те, що навіть без комп'ютерної графіки Кідман виглядає дуже молодо, щоб зіграти Атланну - мати 40-річного Аквамена у виконанні Джейсона Момоа. Зірка нагадала фанатам, що це фантастичний світ, в якому "Атланна насправді не старіє".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї