Лайм

Сімейка Адамс, Мисливець за розумом і трилер з Ніколасом Кейджем: кращі трейлери тижня

Тижнева підбірка нових трейлерів фільмів і серіалів

Любите кіно або вибираєте серіал для вечірніх "марафонів"? Lime допоможе залишатися в курсі гарячих новинок. Склали для вас добірку кращих трейлерів тижня. Серед них - хітовий кримінальний серіал, несподіваний перезапуск "Сімейка Аддамс" і драма від режисера "50 відтінків сірого".

"Мисливець за розумом", 2 сезон

2 сезон похмурого психологічного трилера Девіда Фінчера і Джо Пенхолла виходить на Netflix вже 16 серпня. Холден Форд, Білл Тенч, Ед Кемпер та інші герої повернутися, щоб розкрити ще більше загадок розуму найнебезпечніших маніяків США.

"Сімейка Адамс"

Мультфільм, який є перезавантаженням культової франшизи "Сімейка Адамс", розповість, як страшне сімейство намагається залишатися унікальним у світі, де всі хочуть, щоб вони асимілювалися. Прем'єра комедійного хоррора запланована на 11 жовтня 2019 року. Схоже, буде смішно!

"Лапочка"

Актор Шайа ЛаБаф ("Трансформери", "Костянтин", "Параноя") в автобіографічній драмі відіграє власного батька-алкоголіка, а його образ втілив номінант на "Оскар" і "Золотий глобус" Лукас Хеджес. Судячи з трейлеру, фільм вийшов дуже емоційним і сміливим.

"Мільйон дрібних осколків"

23-річний Джеймс, алкоголік і наркоман, має два варіанти: лікування або смерть. Прокинувшись в літаку з розбитим обличчям і не пам'ятаючи про останні декілька тижнів, він відправляється в реабілітаційний центр, де знаходить набагато більше, ніж детокс і терапію. Головну роль у фільмі зіграв Аарон Тейлор-Джонсон ("Месники: Ера Альтрон", "Анна Кареніна"), а режисером виступила його дружина, Саманта Тейлор-Джонсон, яка подарувала світові "50 відтінків сірого". Вийде драма 6 грудня 2019 року.

"Водитися з дияволом"

Скучили за Ніколасом Кейджем? Швидше дивіться, як він бореться зі смертельною загрозою в новому кримінальному трилері. Фільм розповість про те, як глава картелю направляє двох найбільш авторитетних помічників - Кухаря та Мужика - з'ясувати, чому партії кокаїну захоплені і перерізані десь в ланцюжку поставок. Разом з Кейджем в ньому зіграв Лоуренс Фішборн ("Матриця", "Джон Вік"), тому нудьгувати, швидше за все, не доведеться.

  • Тим часом автори серіалу "Володар кілець" поділилися першими подробицями про проект. Відомо, що в ньому буде 20 цілих 20 серій.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї