Лайм

Кіану Рівз зіграє в "Матриці 4": що відомо про новий фільм Вачовскі

У четверту "Матрицю" повернутися оригінальні актори і режисер

Кіану Рівз, Керрі-Енн Мосс і співавтор трилогії "Матриця" Лана Вачовскі повернуться в четверту частину фантастичної франшизи. Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що Вачовскі збирається написати, зняти і спродюсувати новий фільм, в якому Рівз і Мосс виконають ролі Нео і Трініті.

Заради четвертої "Матриці" студія Warner Bros. знову об'єднається з Village Roadshow.

"Ми в захваті від перспективи знову "увійти в Матрицю" разом із Ланою, - заявив голова Warner Bros. Pictures Group Тобі Еммеріх. - Лана - справжній провидець, унікальний і оригінальний режисер. Ми раді, що вона пише, знімає і продюсує новий розділ у всесвіті Матриці".

"Багато ідей про нашу реальність, які Лілі [Вачовскі, сестра Лани] і я досліджували 20 років тому, стали ще більш актуальними, - каже Вачовскі. - Я дуже рада, що ці персонажі повернулися в моє життя, і вдячна за ще один шанс попрацювати з моїми чудовими друзями".

Вачовскі продюсує фільм разом з Грантом Хіллом ("Титанік", "Ворон", "Тонка червона лінія", друга і третя "Матриця", "V - значить вендета", "Древо життя"). Створити сценарій їй допоможуть американські письменники Девід Мітчелл ("Хмарний атлас") і Александар Хемон.

Перша "Матриця", написана і зрежисована (тоді ще) братами Вачовскі, вийшла в 1999 році і була сприйнята як революційний з точки зору ідеї, метафор і екшн-сцен фільм. Вона не тільки отримала касовий успіх, але також стала хітом у глядачів і критиків, і була продовжена на два сиквели: "Матриця: Перезавантаження" і "Матриця: Революція".

За інформацією The Hollywood Reporter, в останні роки Warner Bros. знаходилися в пошуках "безпечних" і відомих франшиз, до яких студія могла б повернутися в приквелах і спін-оффах. У цьому сенсі продовження "Матриці" стане для них чудовою можливістю привабити ностальгуючих глядачів і заробити грошей.

  • Тим часом мільйони людей бойкотують новий фільм Disney. Причиною стали антидемократичні висловлювання головної актриси Лю Іфей, проти якої повстали учасники протестів в Гонконзі.
  • Disney як ніхто вміє заробляти гроші на ремейках і спін-оффах. Наприклад, студія залучила Евана Макгрегора до роботи над новим серіалом про Обі-Ван Кенобі, якого він зіграв у "Зоряних війнах".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї