Лайм

Зірка "Гри престолів" зіграє супергероя в новому фільмі Marvel

Кіт Герінгтон складе компанію Анджеліні Джолі у фільмі "Вічні"

Кіт Герінгтон, який зіграв Джона Сноу в серіалі "Гра престолів", приєднається до Кінематографічного всесвіту Marvel. Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що його новою роботою стане майбутня екранізація коміксів "Вічні", в якій також задіяна Анджеліна Джолі.

Генеральний директор Marvel Кевін Файгі розповів, що Герінгтон зіграє супергероя Дейна Вітмена, відомого під іменем Чорний лицар. У коміксах Вітмен є соратником Доктора Стренджа і Месників. Він спеціалізується в точних науках, а також є блискучим стратегом, вмілим бійцем, фехтувальником і наїзником. Містичний кулон перетворює його в Чорного лицаря в надміцних обладунках, чий щит поглинає енергію ворожих атак і випускає її у вигляді вибухів Меча Світла.

Разом з Герінгтоном у фільмі "Вічні" також зіграє його колега по "Грі престолів", актор Річард Медден (Робб Старк). Йому дісталася роль Ікаріса - представника раси надлюдей, здатного літати, телепортуватися і маніпулювати космічною енергією.

Також в проекті беруть участь Анджеліна Джолі, Сальма Хайек, Кумейл Нанджіані і Джемма Чанг. "Вічні" вийдуть в прокат 6 листопада 2020 року.

На прес-конференції Файгі також поділився новими подробицями про майбутній релізі Marvel Studios - "Чорну вдову". Сольний фільм про пригоди Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон) вийде 1 травня 2020 року. У короткому ролику, показаному на сцені, героїня Йоханссон б'ється з Флоренс П'ю, яка, як з'ясувалося, грає сестру Чорної вдови Олену Бєлову. Після жорстокої бійки дівчата миряться і п'ють ... горілку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї