RU  UA

Кiно

Netflix випадково анонсував дату виходу серіалу "Відьмак"

Побачити пригоди Геральта з Рівії ми зможемо вже в грудні

Схоже, Netflix випадково анонсував дату випуску фентезі-серіалу "Відьмак" - майбутньої адаптації популярної відеогри та серії книг.

Видання Business Insider повідомляє, що в публікаціях нідерландського Netflix на Facebook і в Twitter були розкриті дати випуску 10 майбутніх релізів компанії. Серед них опинився і "Відьмак". У повідомленні говориться, що "Відьмакові" залишилося 97 днів.

Якщо рахувати з дня публікації (11 вересня), серіал "Відьмак", скоріш за все, планують випустити 17 грудня 2019 року.

Також в пості анонсували близький вихід п'ятого сезону "Гострих козирків", повнометражного фільму "Пуститися берега" і третього сезону серіалу "Корона"

Netflix показав перший трейлер "Відьмака" на фестивалі Comic Con в Сан-Дієго, продемонструвавши зірку "Ліги справедливості" Генрі Кавілла в образі Геральта з Рівії.

Франшиза "Відьмак" почала свою переможну ходу як серія книг польського письменника Анджея Сапковського. Потім на основі романів з'явилася популярна серія відеоігор. Так, "Відьмак 3: Дике полювання" завоював безліч нагород, став "Грою року" в 2015-му і розійшовся тиражем більше 30 мільйонів копій по всьому світу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи