Лайм

Автори "Кріпосної" вперше розповіли про плани на 3 сезон

Чи буде продовження серіалу?

19 вересня на телеканалі СТБ завершився другий сезон українського серіалу "Кріпосна" . Кінцівка шокувала багатьох шанувальників костюмованої драми, і вони вимагають продовження.

За сюжетом, головна героїня Катя Вербицька нарешті здобула довгоочікувану свободу, а також зустріла свою любов - Андрія Жадана. Сезон закінчується весіллям закоханих, де обидва клянуться один одному у вічній любові. Але на виході з храму до нареченого підскакує вершник на чорному коні і встромляє йому в груди ніж. Так і закінчується другий сезон.

Така задумка авторів не сподобалася шанувальникам серіалу і відразу після виходу останньої серії мережу зарясніли обуреними коментарями. "Навіщо вбили Жадана?" - головне питання, яке задають глядачі серіалу.

Після такого ажіотажу автори "Кріпосної" заговорили про продовження серіалу. Отже, третього сезону - бути. Автори привідкрили завісу і розповіли, що чекає на глядачів в продовженні серіалу.

"Кріпосна" стала кращим серіалом березень середа українських телеканалів за останні шість років. А в січні вийшла і однойменна книга, написана за мотивами драматичної кінострічки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї