Лайм

Обурені глядачі "Кріпосної" запустили флешмоб: так не боролися навіть за Джона Сноу в "Грі престолів"

Схоже, автори серіалу тепер просто зобов'язані зняти 3 сезон

У соцмережах не вщухає ажіотаж навколо кінцівки української костюмованої драми "Кріпосна" каналу СТБ. Фінал 2 сезону зі смертю одного з головних героїв виявився настільки непередбачуваним, що глядачі серіалу ось уже другий тиждень активно вимагають продовження і воскресіння Андрія Жадана будь-яким можливим способом.

З таким же підтекстом у соцмережах з'явився і флешмоб #жаданживи. Його учасники наполягають на зйомка 3 сезону "Кріпосної", в якому якимось чином все ж виживе коханий головної героїні Катерини.

"Навіщо вбили Жадана?" - обурюються глядачі. Facebook і Twitter кишать подібними коментарями, в яких авторів сюжету лають за "підлість" та "надмірну жорстокість" до героїв костюмованої драми. Учасники флешмобу твердо впевнені, що Андрій Жадан має жити, а Катерина, яка, власне і є кріпачкою, повинна бути щаслива.

"Ну які нерви треба мати, щоб дивитися такі серіали?", "Фінал просто вбив мене. Стільки Катя боролася за своє щастя, стільки натерпілася", "Тепер ви просто зобов'язані зняти третій сезон. Нелюди, не можна так. І поверніть Жадана", - додають в обговореннях.

Деякі користувачі мережі навіть пропонують свої ідеї для сюжету 3 сезону "Кріпосної", які допомогли б оживити Андрія Жадана. У якості прикладу авторам сценарію наводять "Гру престолів" і воскресіння головного героя - Джона Сноу.

Наскільки відомо, автори серіалу дійсно задумалися про продовження, однак на даний момент ні у каналу СТБ, ні у акторів драми немає ніякої інформації про те, як може в подальшому повернутися сюжет. Також поки немає і припущень про те, коли варто чекати виходу 3 сезону на екрани.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї