Лайм

Розлучення скасовано: Marvel і Sony помирилися заради продовження Людини-павука

Студії вирішили протиріччя і знімуть третій фільм про Людину-павука з Томом Холландом

Людина-павук повернеться в Кіновсесвіт Marvel після розриву Sony Pictures і The Walt Disney Studios. Представники обох компаній оголосили, що Marvel Studios (дочірня компанія Disney) і її президент Кевін Файгі будуть продюсувати третій фільм у серії "Людина-павук" з Томом Холландом в головній ролі. Видання Deadline пише, що фільм вийде 16 липня 2021 року. Більш того, Людина-павук також з'явиться в майбутньому фільмі Marvel Studios.

"Я дуже радий, що подорож Людини-павука в Кінематографічному всесвіті Марвел продовжиться, і всі ми в Marvel Studios раді, що продовжимо працювати над цим, - сказав Файгі. - Людина-павук - це потужний символ і герой, чия історія охоплює всі епохи і аудиторії по всьому світу. Він також виявився єдиним героєм, що володіє надсилою перетинати кінематографічні всесвіти. Тому, оскільки Sony продовжує розробляти свій власний всесвіт Павука, ви ніколи не знаєте, які сюрпризи може піднести майбутнє".

"Це приголомшливо. Історія Пітера Паркера різко змінилася у фільмі "Далеко від дому", і я безмежно щаслива, що ми всі продовжимо працювати разом і побачимо, куди приведе його подорож, - сказала Емі Паскаль, продюсер фільмів з Холландом. - Це було успішне партнерство для студій, франшизи і фанатів, і я дуже рада, що воно продовжиться".

У мережі заговорили про те, що Disney, незадоволені розподілом фінансування і доходів, забезпечать третій фільм про Людину-павука на 25% і отримають відповідну частку доходів. Раніше корпорація отримувала всього 5% від валового касового доходу і прибуток від мерчандайзингу.

Нагадаємо, що "Людина-павук: Далеко від дому" зібрав у прокаті понад 1 мільярда доларів і став найкасовішим релізом Sony Pictures за весь час. Історію конфлікту між студіями ви можете дізнатися тут:

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї