RU  UA

Кiно

Заявка на Оскар: вийшов епічний трейлер військової драми "1917"

Прем'єра фільму відбудеться 10 січня 2020 року

У мережі з'явився новий трейлер драми Сема Мендеса про Першу світову війну "1917". Фільм розповість про події одного дня на фронті, показані очима двох молодих британських солдатів.

Зіркам фільму Джорджу Маккею і Діну-Чарльзу Чепмену в ролі солдатів доручена небезпечна місія: прорватися через ворожу територію і донести повідомлення, щоб батальйон не потрапив у пастку. Якщо вони зазнають невдачі, сотні солдатів загинуть, в тому числі і рідний брат Чепмена. Акторський склад також включає в себе світових зірок: Коліна Ферта, Марка Стронга, Бенедикта Камбербетча, Річарда Меддена і Ендрю Скотта.

Перша світова війна закінчилася понад 100 років тому, але творців фільму щей досі займає конфлікт, що охопив велику частину Європи з 1914 по 1918 рік і забрав життя майже 20 мільйонів чоловік.

Сем Мендес, відомий за фільмами "Краса по-американськи", "Координати Скайфолл" і "Спектр", створив унікальне бачення Першої світової війни, заручившись підтримкою знаменитого кінооператора Роджера Дікінса, який був 13 разів номінований на премію "Оскар" і отримав довгоочікувану нагороду за фільм "Той, що біжить по лезу 2049" в 2018 році. При зйомках і монтажі команда використовувала хитрощі, щоб весь фільм здавався знятим одним безперервним кадром.

"Роджеру вдалося домогтися того, щоб ця камера стала третім персонажем", - розповів Мендес в коментарі Variety .

Фільм 1917 виходить на великі екрани 10 січня 2020 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи