RU  UA

Кiно

Чи помер Волтер Вайт? Автор серіалу "Пуститися берега" відповів на розпитування фанів

Вінс Гілліган зруйнував 6-річну теорію шанувальників серіалу

Головний герой серіалу "Пуститися берега", учитель хімії Уолтер Уайт, мертвий. Остаточно і безповоротно. І з цим фанам проекту доведеться змиритися.

Напередодні виходу повнометражного фільму El Camino і через шість років після фіналу серіалу "Пуститися берега" на одне з найбільш інтригуючих питань відповів творець обох проектів Вінс Гілліган, пише New York Post. Обережно, далі буде ще більше спойлерів по фіналу Breaking Bad.

Фінал одного з найпопулярніших серіалів "Пуститися берега" виявився доволі неоднозначним. Як тільки в Альбукерке стало тихо після страшної перестрілки, глядачеві показали Уолтера Уайта, який лежить на підлозі і стікає кров'ю. Все вказувало на те, що герой все ж покинув цей світ, проте так вважали далеко не всі шанувальники серіалу.

Теорія того, що Уолтеру Уайту все ж вдалося вижити, стала ще більш обговорюваною як тільки з'явилися чутки про плани Гіллігана зняти повнометражний фільм El Camino -він розповість подальшу історію Джессі Пінкмана.

Примітний і той факт, що автори El Camino до останнього приховували, чи з'явиться в сюжеті Уолтер Уайт (втім, про це досі нічого не відомо), чи буде він у числі тих 10 знайомих персонажів з серіалу "Пуститися берега", про яких говорили автори повнометражки.

Цікаво, що всі ці роки після фіналу Breaking Bad і сам Вінс Гілліган відмовлявся чітко говорити про долю Уолтера Уайта, проте ось на шоу Річа Айзена вирішив закрити це питання раз і назавжди: "Ти знаєш, так, я відповім тобі, бо я тебе дуже люблю, - відповів режисер ведучому. - Так. Уолтер Уайт мертвий. Так".

Нагадаємо, повнометражний фільму El Camino вийде вже в цієї п'ятниці, 11 жовтня, на Netflix. Дивіться повноцінний трейлер і перші фото з прем'єри в США:

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи