Лайм

Disney вибрали актора на роль принца в екранізації мультфільму "Русалонька"

Гаррі Стайлза умовити не вийшло, і тепер Еріка зіграє молодий британський актор

У 2020 році стартують зйомки мюзиклу "Русалонька" - кіноадаптації культового мультфільму Disney 1989 року. Ще в липні головну роль у фільмі віддали 19-річній актрисі і R&B-співачці Хеллі Бейлі, але з роллю принца Еріка визначилися тільки тепер. Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що коханого Аріель зіграє 24-річний британський актор Джон Хауер-Кінг.

Кастинг фільму "Русалочка" виявився проблемним. Коли на роль Ареіль затвердили афроамериканку Бейлі, багато користувачів мережі обурилися "порушенням канону". Потім студія вела тривалі і безуспішні переговори зі співаком Гаррі Стайлзом, колишнім учасником групи "One Direction". Після зриву угоди Disney довелося провести місяці в пошуках принца, і вибір пав на Джона Хауера-Кінга, який в ході читань і проб здолав свого головного конкурента - Камерона Каффі з серіалу "Криптон".

Хауер-Кінг знявся в сімейному фільмі 2019 року "Шлях додому", адаптації роману "Маленькі жінки" 2017 року і військовій драмі "Світ у вогні". Крім нього і Бейлі в "Русалонці" з'являться Мелісса МакКарті в ролі відьми Урсули і Хав'єр Бардем в ролі короля Тритона. 13-річний Джейкоб трембле озвучить рибку Флаундера, співачка Авквафіна - чайку Скаттл, а Давид Діггс - краба Себаст’яна.

Режисером проекту призначений Роб Маршалл ("Чикаго", "Мемуари гейші", "Мері Поппінс повертається"). Крім старих пісень з мультфільму, в екранізації прозвучать і нові композиції.

  • Син Міка Джаггера заспівав, і фани рок-легенди остовпіли: попси з Росії від хлопця точно не чекали.
  • Режисер "Ла-Ла Ленда" готує новий фільм з Бредом Піттом і Еммою Стоун. Драма "Вавилон" розповість про закінчення епохи німого кіно в Голлівуді.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї