Лайм

Фільм "Джокер" з Хоакіном Феніксом отримає продовження

Режисер "Джокера" Тодд Філліпс виявився не тільки талановитим, але і дуже наполегливим

Режисер Тодд Філліпс зніме продовження фільму "Джокер" і, найімовірніше, знову об'єднається з актором Хоакіном Феніксом, пише видання The Hollywood Reporter.

Джерела повідомили виданню, що Філліпс провів переговори з главою Warner Bros. Pictures Group Тобі Еммеріхом, запропонувавши розробити оригінальні історії для інших персонажів DC. Оскільки Warner Bros. захищають канони DC, Еммеріх поставився до цього без ентузіазму, проте режисер "Джокера" все ж отримав права як мінімум на ще одну історію.

Світові збори "Джокера" подолали позначку в 1 мільярд доларів, і розробка сиквела вже запущена. За інформацією THR, Філліпс має намір виступити режисером, а сценарій продовження напише разом зі Скоттом Сільвером, який працював над фільмом 2019 року.

"Джокер" став найкасовішим фільмом в світі з рейтингом "для дорослих" R і зайняв 4 місце в списку найбільш прибуткових фільмів DC, поступаючись лише "Аквамену" і двом фільмам Крістофера Нолана з трилогії "Темний лицар".

  • Після ролі Джокера Хоакіну Феніксу пророкують "Оскар", але свою акторську майстерність він проявив і в інших фільмах. Розповідаємо, які з них варто побачити.
  • Джаред Лето з ревнощів намагався перешкодити виходу фільму "Джокер". Актор вважав, що Warner Bros. віддадуть роль йому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї