RU  UA

Кiно

Творці мультсеріалу "Час пригод" випустять нове шоу про популярного персонажа

Прийшов час Котожука!

Анімаційні студії Frederator і Wow! Unlimited Media, що працювали над популярним мультсеріалом "Час пригод", анонсували новий проект. Серіал "Котожук" розповість про кумедного персонажа, який став вірусним після виходу мультиплікаційного шоу "Найхоробріші воїни". Видання Deadline пише, що його автором виступить Пендлтон Вард - аніматор, сценарист і продюсер "Часу пригод".

Котожук - інопланетне істота, наполовину кішка і наполовину сонечко. Він володіє фізичними особливостями обох тварин - може полювати і літати. По-дитячому безтурботний герой вміє переміщатися між вимірами, але його характер іноді заважає йому виконати місію. Творці серіалу зазначають, що Котожук став справжнім мемом та інтернет-іконою, тому заслужив окремий проект.

Deadline зазначає, що серіал "Котожук" планують доповнити короткими анімаційними відеороликами, електронними книгами і веб-коміксами. На даний момент в соціальній мережі TikTok персонаж отримав 135 мільйонів переглядів, і продюсери вже записали його в кумири покоління Z (дітей, що народилися після 2000 року).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи