Лайм

В "Ірландці" Скорсезе помітили кумедний кіноляп - дивимося, як Де Ніро б'є ногами повітря

З такою командою, здавалося б, у проекта не могло бути ніяких помилок

В кінці листопада Netflix випустив найтриваліший фільм Мартіна Скорсезе "Ірландець". Нова кримінальна драма триває три з половиною години, а головні ролі в ній грають Роберт Де Ніро, Аль Пачіно, Джо Пеші та інші знамениті актори. З такою командою, здавалося б, у проекта не могло бути ніяких помилок, але дещо глядачі такі угледіли.

Як виявилося, невдале омолодження акторів категорії "75+" та їх нездатність фізично грати 40-50-річних мафіозі - далеко не єдина проблема. Глядачі виявили у фільмі дуже дивну бійку за участю Де Ніро. У ній 76-річний актор б'є ногами повітря.

За сюжетом персонаж Де Ніро, похмурий і холоднокровний Френк Ширан, б'є на вулиці булочника, який образив його дочку. Але за фактом актор старанно штовхає ногами повітря. Особливо цей нюанс помітний при перегляді фільму на великих екранах.

Дивним цей нюанс глядачі вважають з кількох причин. Зокрема, дивуються, чому режисер, який так критикує Marvel, проґавив цю помилку, і чому при бюджеті близько $150 млн не найняв дублерів, які могли б зіграти сцену бійки куди переконливіше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї