RU  UA

Кiно

Disney перезніме ще одну популярну серію фантастичних фільмів

Франшиза "Планета мавп" вже налічує 9 фільмів. Скоро їхня кількість збільшиться

Поглинувши кіностудію 20th Century Fox в 2017 році, компанія Disney приступила до перезапуску її знаменитих фільмів. За інформацією The Hollywood Reporter, насамперед в роботу потрапила франшиза "Планета мавп". Керувати зйомками запросили Уеса Болла, режисера серії фільмів "Той, що біжить по лабіринту".

Кадр з фільму "Планета мавп» 1968 року

Оригінальний фільм 1968 року "Планета мавп" заснований на романі французького письменника П'єра Буля. Він розповідає про астронавта, який прибуває на планету і виявляє розвинену цивілізацію мавп, що управляє первісними людьми. В кінці він дізнається, що насправді знаходиться на Землі, що пережила апокаліптичну ядерну війну.

Фільм був комерційно і критично успішним, породивши кілька сіквелів і серіалів у 1970-х роках. У 2001 році режисер Тім Бертон переробив його в пригодницький бойовик, який не так сильно вразив глядачів. Втретє Fox спробували щастя в 2011 році, перезагрузив франшизу трилогією "Повстання планети мавп". Це рішення принесло студії 1,6 млрд доларів прибутку.

Поки неясно, чи буде новий проект повним перезавантаженням франшизи з 1968 року, або ж розширить попередню серію фільмів.

  • Аналітики назвали найпопулярніший новий серіал у світі. Сьогодні попит на нього більший, аніж на такі хіти, як "Гра престолів", "Дивні дива" і "Корона".
  • Режисер нового "Термінатора" пояснив провал фільму. Без конфліктів із Джеймсом Кемероном в цій історії не обійшлося.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи