Лайм

Помер актор Денні Айелло, зірка картин "Леон", "Одного разу в Америці" та "Хрещений батько-2"

Інформацію про смерть актора підтвердив його представник

У віці 86 років помер американський актор, продюсер та сценарист Денні Айелло, зірка картин "Леон", "Одного разу в Америці" та "Хрещений батько-2". Як пише The New York Times, інформацію про смерть актора підтвердив його представник. Причина смерті залишається невідомою.

У кіно Айєлло дебютував у досить пізньому віці, 1972 року. В цілому ж за роки кар'єри актор зіграв близько 90 ролей, і часто з'являвся на екрані в образі гангстерів, жорстких продажних поліцейських. При цьому не обійшлося і без персонажів, головними рисами яких були почуття гумору та самоіронія.

Справжнім успіхом для Айєлло став проект "Одного разу в Америці" режисера Серджіо Леоне. У картині актор зіграв роль начальника поліції, яка відкрила йому дорогу до співпраці з Вуді Алленом і до ролей у картинах "Пурпурова троянда Каїра", "Бродвей Денні Роуз" та "Дні радіо". При цьому найвідомішими з його участю залишалися картини "Леон" та гангстерська сага "Хрещений батько-2".

Крім кіно Денні Айелло захоплювався музикою і навіть записав кілька платівок як виконавець.

  • Раніше стало відомо про смерть вокалістки Roxette Марі Фредрікссон. Ми згадали історію пісні, яка зробила гурт по-справжньому відомим.
  • Незадовго до цього на 35 році життя помер Піт Фрейтс, засновник флешмобу Ice Bucket Challenge. Читайте на theLime, як ідея американця згуртувала мільйони людей по всьому світу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: кіно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї