RU  UA

Кiно

У новому трейлері "Зоряних воєн" знайшли великий спойлер: фанати незадоволені

Читайте цю новину лише в тому випадку, якщо готові до спойлерів

Новий трейлер "Зоряних війн 9: Скайуокер. Сходження" показав, що один з головних негативних героїв саги, Імператор Палпатін, повернеться в її фінальному епізоді. Маркетингова кампанія Disney досі успішно боролася зі спойлерами і приховувала цей факт, лише натякаючи на присутність персонажа. Тепер, однак, у фанатів з'явився привід для обурення: в трейлері розкрили забагато важливої для сюжету інформації, пише HufPost.

Повернення Палпатіна здивувало багатьох: темний владика ситхів вважався мертвим, і його не згадували ні в "Пробудженні Сили" (2015), ні в "Останніх джедаях" (2017). Але в новому трейлері фанати дізналися, що людина, що переманила Енакіна Скайуокера на темну сторону, причетна також до падіння Кайло Рена - сина Хана Соло і Леї.

На відео, опублікованому в Facebook, показано, як Кайло Рен досліджує храм на невідомій планеті, де чує голос Палпатіна і виявляє жахливу правду про свій перехід на темну сторону.

"Мій хлопчик, я був кожним голосом, який ти коли-небудь чув у своїй голові", - говорить Імператор, і його голос змінюється від Палпатіна до Верховного лідера Сноук і Дарта Вейдера.

Хоча цей факт встановлює зв'язок між Палпатіном і одним з персонажів нової трилогії, пов'язуючи разом всю сагу, деякі фанати не були раді дізнатися про це.

"Просування фільму було таким хорошим і загадковим досі, і тепер, за пару днів до релізу, вони просто збожеволіли", - поскаржився користувач на Facebook.

"Можу я запитати, навіщо трейлери роздають такі великі спойлери? У фінальному трейлері, який вони випустили для 9 епізоду "Зоряних воєн" з'ясувалося, що Палпатиі весь час був Сноуком. Я хотів би почекати, поки фільм вийде, щоб з'ясувати це", - написав інший.

"Я вражений, що "Зоряні війни" випустили трейлер з ВЕЛИЧЕЗНИМ спойлером", - скаржаться в Twitter.

В кінотеатрах України "Зоряні війни: Скайуокер. Сходження" виходять 19 грудня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Как в домашних условиях сделать пастуший пирог со шпинатом, горохом, картофелем и фаршем, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи