Лайм

Помер актор Девід Пол - один з близнюків у комедії 90-х "Няньки"

Актор помер уві сні, не доживши до свого 63-го дня народження всього два дні

У віці 62 років помер американський актор-культурист Девід Пол. До свого 63-го дня народження зірка картин "Няньки" (1994), "Варвари" (1987) не дожив всього два дні.

Цю інформацію порталу Evolution Of Bodybuilding підтвердив брат-близнюк актора Пітер Пол. Смерть настала уві сні. Причина поки залишається невідомою.

Пітер і Девід Пол народилися 8 березня 1957 року, першим на світ з'явився Девід, про що актори також жартували в комедії. Брати займалися американським футболом nf єдиноборствами. Пізніше захопилися бодібілдингом.

Першим фільмом для близнюків стала комедія Джоела Шумахера "Вашингтонське таксі" (1983). Пізніше обидва зіграли в картинах "Лицар доріг" (1984), "Хлопчина з Фламінго" (1984), "Грабіжники з великої дороги" (1989) та інших.

Найбільш відомими за участі братів залишалися пригодницький фільм "Варвари" Йорама Глобуса (1987) та комедія "Няньки" Джона Парагона (1994). Пізніше Пітер і Девід Пол пробували себе і в ролі сценаристів і режисерів.

  • У лютому у віці 103 років помер найстаріший актор Голлівуду Кірк Дуглас. За роки кар'єри він зіграв у 90 фільмах та серіалах. Читайте про головні його картини, які варто подивитися в першу чергу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: кіно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї