Лайм

"Дівчина Бонда" підхопила коронавірус - і це не сюжет кіно, а реальний діагноз актриси Ольги Куриленко

Актриса розповіла про головні симптоми

Голлівудська актриса Ольга Куриленко, уродженка України та зірка "бондіани", розповіла фоловерам в Інстаграм про те, що з недавнього часу перебуває в ізоляції. Вона, як і Том Хенкс з дружиною, підхопила коронавірус.

Симптомами хвороби Куриленко назвала температуру та слабкість. Хворіє актриса вже близько тижня.

"Сиджу в ізоляції вдома з діагнозом коронавірус. Вже майже тиждень хворію. Температура та слабкість - мої основні симптоми", - зазначила вона. У своєму пості зірка картини "Квант милосердя" закликала фоловерів ставитися до епідемії серйозно.

Пост актриси зібрав понад 16 тис. лайків і сотні коментарів її підписників. Куриленко закликають не падати духом і бажають якнайшвидшого одужання.

Ольга Куриленко та Деніел Крейг Фото: fleex.tv

Нагадаємо, 15 березня в світі було зафіксовано понад 169 тис. інфікованих коронавірусів, при цьому більше 76 тис. людей змогли побороти захворювання. Вірус виявили вже у 150 країнах, в тому числі і в Україні. Загальна кількість жертв перевищила позначку в 6,4 тис.

  • Через коронавірус фанати попросили відкласти прем'єру нового Джеймса Бонда. Люди бояться, що до початку квітня ситуація з коронавірусів COVID-19 в світі не покращиться.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавірус в Італії. Бойовик мали знімати у Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї