Лайм

Всі говорять про серіал "Спійматі Кайдаша": про що фільм і де його дивитися

Що це за стрічка і чому вона так популярна

Серіал "Спійматі Кайдаша" несподівано став дуже популярним в Україні. Багатосерійна кінострічка б'є всі рекорди за переглядами, але чому ж це відбувається? І хто взагалі такий цей Кайдаш? У цьому матеріалі ми вирішили розповісти вам все найцікавіше про цю теленовинку, щоб ви самі могли зробити висновок, варта вона свого хайпу, або навпаки.

Отже, що ж це за серіал? "Спійматі Кайдаша" - багатосерійна комедія від телеканалу СТБ. У ній розповідається історія, створена за мотивами повісті українського письменника Івана Нечуй-Левицького "Кайдашева Сім'я". Правда, сюжет трохи доповнений різними деталями і відгалуженнями. А дії розгортаються в наші дні.

А ось персонажі повісті залишилися практично без змін. Мелашка - все ще тиха і скромна дівчина, Мотря - бойова і норовлива, ну а Кайдашиха все ще постійно сердиться і бурчить. У серіалі знялися актори Віктор Жданов, Тарас Цимбалюк, Ірина Мак, Григорій Бакланов, Ярослав Безкоровайний, Антоніна Якушева, Дар'я Федина, Христина Федорак, Роман Ясинівський, Юлія Врублевська та інші.

Сюжет починає стрімко розвиватися в той момент, коли молодший син Кайдаша, симпатичний і пустотливий хлопець на ім'я Лаврін, повертається з армії. Йому хочеться розваг і веселощів, але в цей час Карпо, старший син, вирішує одружитися з Мотрею, дівчиною із найбільш непростим характером у всій окрузі. У будинку з'являється ще одна господиня, через що починаються постійні конфлікти. В які мимоволі доводиться втручатися всім членам сім'ї...

Режисер серіалу Олександр Тименко раніше став досить відомим завдяки таким роботам, як "Циганка", "Діда Мороза не буває", "Стоматолог", "Шанс на любов", "Нитки долі", "Все одно ти будеш мій", "Захисниця" , "Ластівчине гніздо", "Любов на асфальті". Ну а найсвіжіший його серіал, "Спійматі Кайдаша", можна подивитися повністю на сайті Teleportal.

  • Всі вже забули про фінал "Ігри престолів", а актриса Емілія Кларк раптом зважилася на визнання - каже, розчарована. При цьому не тільки сюжетною лінією Дейенеріс Таргаріен.
  • Раніше стало відомо, що творці "Чорнобиля" випустять серіал за відомою відеогрі. Крейг Мейзін і HBO пожвавлять сюжет The Last of Us.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї