Лайм

"Спійматі Кайдаша": сценарист серіалу розповіла, чи варто чекати продовження

Команда серіалу почне роботу над його режисерською версією

Після зйомок серіалу "Спійматі Кайдаша" у його творців накопичилося чимало матеріалу, який так і не вийшов на екрани. Він увійде до розширеної режисерської версії, над якою незабаром почнуть роботу сценаристка Наталка Ворожбит та її команда.

При цьому, як наголосила Ворожбит в інтерв'ю theLime, очікувати розширену версію серіалу на екранах варто не раніше осені цього року. Що ж стосується продовження, спочатку про нього не йшлося.

Наталія ВорожбітФото: СТБ

"Ми будемо робити розширену режисерську версію. У нас залишилося дуже багато матеріалу. І продовження робити я не хочу, мені здається, там всього достатньо, - зазначила вона. - Не хочу зіпсувати".

Серіал "Спійматі Кайдаша", віддалено заснований на повісті "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького, вийшов на каналі СТБ на початку березня і доволі скоро став найбільш обговорюваним проектом у соцмережах, де отримав виключно позитивні відгуки.

  • Сюжет серіалу піднімає проблему стосунків у родині. Незабаром після його релізу ми запитали, як з цим складається у його акторів. Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк та Григорій Бакланов розповіли про особистий досвід взаємин з близькими.
  • Дивіться також на theLime кумедні закулісні фото зі знімального майданчика серіалу "Спійматі Кайдаша", якими раніше поділилася в мережі актриса Антоніна Хижняк.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: серіали

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї