Лайм

Дивимося серіал HBO "Чорнобиль" до річниці аварії на ЧАЕС

Де дивитися серіал Йохана Ренка та Крейга Мейзіна в мережі і на ТБ

Минулого року канал HBO випустив художній міні-серіал "Чорнобиль" про аварію на Чорнобильській АЕС у 1986 році, її наслідки та розслідуванні її причин. У короткі терміни проект отримав високі рейтинги і масу позитивних відгуків, а вже до кінця року став найкращим міні-серіалом за версією журі премії "Еммі".

Фото: hbo.com

26 квітня виповниться 34 роки з дня катастрофи на ЧАЕС. До цієї дати стрічка режисера Йохана Ренка та сценариста Крейга Мейзіна стає ще більш актуальною. Згадуємо трейлери, а також розповідаємо, де дивитися серіал "Чорнобиль" онлайн.

Серіал "Чорнобиль", 1 серія "1:23:45" вийшла на екрани 6 травня. Назвою епізоду став час вибуху на 4-му енергоблоці атомної електростанції. Сюжет серії показує вибух на ЧАЕС і перші спроби пожежних боротися з катастрофою.

Серіал "Чорнобиль", 2 серія "Будь ласка, зберігайте спокій". Епізод розповідає глядачеві про вченого на ім'я Валерій Легасов, який піднімає тривогу в Москві і пізніше особисто летить до ЧАЕС.

Серіал "Чорнобиль", 3 серія "Відкрийся, Земле". Мабуть, найтривожніший епізод фільму, який розповідає про перших загиблих від променевої хвороби пожежників і їх таємне похованнях в цинкових трунах.

Серіал "Чорнобиль", 4 серія "Щастя всього людства". Епізод розповідає про триваючі заходи дезактивації міста Прип'ять і прилеглих до станції сіл. А також оповідає про спроби вчених встановити реальну причину аварії.

Серіал "Чорнобиль", 5 серія "Вічна пам'ять". У центрі заключного епізоду - суд у місті Чорнобиль над співробітниками станції, в ході якого вчений Валерій Легасов нібито називає реальну причину аварії - недбалість.

В Україні серіал "Чорнобиль" можна дивитися онлайн на стрімінгових платформах OLL.TV, Megogo, Sweet.tv, Divan.tv з підпискою на колекцію "Амедіатека". Також в річницю аварії всі п'ять серій серіалу покаже канал "1+1".

  • Не пропускайте також на theLime бесіду з Джаредом Харрісом, зіркою серіалу HBO "Чорнобиль". Незабаром після прем'єри фільму ми розпитали актора про зйомки в Києві, роль Валерія Легасова та бажанні особисто відвідати українське місто-примару.
  • Тим часом Творці серіалу "Чорнобиль" знайшли тему для нового трилера про період Холодної війни. Новий проект також буде заснований на реальних подіях.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустить.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї