Лайм

85-річна зірка "бондіани" прикрасила обкладинку Vogue і стала найстаршою героїнею в історії глянцю

Для літнього номера журналу актриса розповіла про формальне завершення своєї насиченої кар'єри

85-річна актриса Джуді Денч, зірка картин "007 Координати "Скайфолл" та "007 Спектр" прикрасила липневий номер британського глянцю Vogue. Знімками, зробленими ще до карантину, на особистій сторінці в Інстаграм поділився редактор глянцю Едвард Еннінфул.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Edward Enninful, OBE (@edward_enninful)

"Не можу описати, як я радий, що Джуді Денч, неперевершена королева сцени та екрану, вперше з'явиться на обкладинці Vogue у свої 85", - написав він у соцмережі. Примітно, що Денч не тільки знялася для Vogue вперше, але й стала найстаршою героїнею глянцю за роки його існування.

Для свіжого випуску актриса розповіла про формальне завершення своєї насиченої кар'єри та життя на карантині. У своєму профілі Еннінфул також поділився коротким відео, в якому Денч відповідає на розпитування своїх шанувальників. У тому числі Кейт Мосс, Різ Уізерспун, Кари Делевінь та Іена Маккеллена.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Edward Enninful, OBE (@edward_enninful)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Edward Enninful, OBE (@edward_enninful)

За більш ніж 60 років кар'єри на своїй "поличці слави" актриса зібрала 11 премій британської кіноакадемії BAFTA, статуетку "Оскар" і два "Золоті глобуси".

  • Раніше Белла Хадід знялася в ефектній фотосесії Vogue на веб-камеру. Модель не перестає працювати навіть у самоізоляції, і це виходить у неї просто чудово.
  • Американська супермодель Тайра Бенкс і ведуча проекту "Топ-модель по-американськи" показала наслідки карантину. В ізоляції зірка глянцевих обкладинок набрала 15 кг, при цьому не поспішає міняти свій вже звичний спосіб життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Vogue

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї