Лайм

Американський актор наклав на себе руки після замаху на дівчину

Хаген Міллс намагався вбити матір своєї дитини

Актор американського комедійного серіалу "Баскетс" Хаген Міллс звів рахунки з життям у своєму будинку в Мейфілді, штат Кентуккі. 29-річний чоловік застрелився після того, як поранив з пістолета мати своєї маленької дочки.

Фото: imdb.com

За інформацією Deadline, на місці події поліцейських зустріла 34-річна Еріка Прайс, у якї були вогнепальні поранення в руку і груди. За словами жінки, Міллс вистрілив в неї, а потім вбив себе. Жертву замаху доставили в лікарню, і зараз її стан стабільний.

"Коли Прайс увійшла в будинок, Міллс вистрілив в неї, після чого він направив пістолет на себе. Мати і дочка Прайс під час інциденту фізично не постраждали", - повідомили в поліції.

Хаген Міллс відомий за ролями в серіалах "Баскетс", "Дурні з Швеції", фільмах "Зоряне світло" і "Бонні і Клайд: Правосуддя".

  • Актор фільму "Обличчя зі шрамом" помер від важкої деменції. Харизматичному Джино Сільві було 72 роки.
  • Раніше в США помер актор і комік Джері Стіллер - батько комедіанта Бена Стіллера. За роки кар'єри він зіграв більше 50 різних ролей в кіно і телесеріалах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї