Лайм

Український режисер зняв короткометражний хоррор про самоізоляцію з учасницею гурту "ЦеШо"

Фільм зняли просто в квартирі режисера за 16 годин

Очевидно, надихнувшись карантинними роботами Девіда Сандберга, український режисер Макс Балтер зняв 6-хвилинний трилер про самоізоляції на карантині. Стрічка з назвою Together ("Разом") з'явилася на YouTube-каналі Балтера.

За сюжетом, головна героїня на карантині насилу долає самотність та почуття тривоги. Їй весь час здається, що в квартирі вона не сама.

Головну роль зіграла актриса театру ДАХ і учасниця соціального рейв-бенду "ЦеШо" Маруся Іонова. В цілому ж над фільмом працювала команда з восьми людей, які зняли трилер в квартирі режисера за 16 годин.

"Це історія про нашу психологічну неготовність до карантину, - розповів Балтер. - Вона близька мені і багатьом моїм друзям, тому мені захотілося її розповісти тією мовою, якою я володію найкраще - мовою відео".

Примітно, що це не перша подібна робота режисера. У 2018 році його короткометражний фільм про булінг Riposte став номінантом одного з найбільших фестивалів короткого метра My RØDE Reel в номінації "Кращі візуальні ефекти".

  • Раніше канал BBC показав трейлер художнього серіалу "Отруєння в Солсбері". Трисерійний фільм вийде на екрани вже в червні цього року.
  • Netflix презентував перший трейлер комедії "Євробачення" (Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga) з Рейчел Макадамс ("Справжній детектив") та Віллом Ферреллом ("Зеровілль").

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї