Лайм

Чоловік з Малайзії знайшов у загубленому телефоні селфі і відео мавпи

Викрадачеві смартфона не вдалося приховати свою особу

Цілий день Закрідіз Родзі з Малайзії шукав вдома свій телефон, а коли нарешті виявив пропажу на вулиці, не на жарт здивувався: в галереї з'явилися фото і відео цікавої мавпи, пише BBC.

Фото: ZACKRYDZ RODZI

Студент довго не міг зрозуміти, куди зник телефон, але тепер впевнений, що мавпа залізла в кімнату через відкрите вікно і стягнула його, поки він став. "Я зрозумів, що смартфон пропав, коли прокинувся близько 11 ранку в суботу. Не було ніяких ознак пограбування. Єдине, про що я думав, це якесь чаклунство", - сказав хлопець.

Телефон не могли знайти до самої неділі, коли його батько помітив біля їхнього будинку мавпу. Ще раз зателефонувавши на свій номер, Закрідіз почув із джунглів дзвінок. І дійсно, забруднений телефон лежав під пальмою в декількох кроках від їхнього саду. У пам'яті залишилася серія знімків і відео, на якому мавпа дивиться в камеру на тлі яскраво-зеленого листя і намагається засунути смартфон в рота.

Фото: ZACKRYDZ RODZI

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео