Лайм

Власник секс-шопу в США знайшов оригінальний спосіб заохотити жінок до голосування на виборах

Бізнесмен готувати до відправки 2200 посилок

Заповзятливий власник секс-шопу в США знайшов оригінальний спосіб заохотити жінок голосувати на майбутніх виборах президента. Або як каже він сам, "повернути Америці оргазм" ("Make America orgasm again", що є свого роду пародією на слоган Дональда Трампа).

Як пише New York Post, 60-річний Біллі МакВільямс керує магазином для дорослих у штаті Монтана вже не перший десяток років. Напередодні чергових президентських перегонів він розробив патріотичний промоушн, щоб спонукати жінок до голосування, а разом з цим вирішити проблему гендерної нерівності та так званого дефіциту оргазму. Для цього підприємцю знадобилися 2200 вібраторів у кольорах американського прапора.

Фото: nypost.com

За словами МакВільямса, він відправить секс-іграшки жінкам у синіх, червоних та білих кольорах в обмін на їхню обіцянку проголосувати на виборах. При цьому підприємець не агітує за когось з кандидатів, а лише оголошує 3 листопада "Великий американський оргазм".

"Це не республіканський оргазм або оргазм демократів, це американський оргазм", - підкреслив МакВільямс. - Хтось має зібрати нас усіх разом".

Власник магазину вже відправив 400 перших посилок, в яких одержувачі знайдуть не тільки вибратори, але й наклейки з написом "Я прийшла та проголосувала" (це гра слів, так як в англійській слово "come" також можна перевести як "отримати оргазм").

  • Люди дізналися, скільки Дональд Трамп витрачає на укладку волосся, і тепер їм не до жартів - хочеться тільки лаятися, адже всю суму офіційно списали на бізнес-витрати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео