Лайм

Слон знайшов смартфон туриста і влаштував йому краш-тест: схоже, він не любить айфони

Гаджет знімав все, що відбувається, тому зміг зафіксувати реакцію слона

Слон з Національного парку Крюгера в ПАР знайшов на землі айфон туриста та вирішив перевірити його на міцність. Мешканець заповідника потоптався по пристрою не один раз, і користувачі вирішили, що тварина просто воліє андроїди.

Телефон лежав догори камерою, тому зняв все, що відбувається. Працівники парку виявили відео та опублікували його на своєму YouTube-каналі.

На кадрах відео можна побачити, як слон спокійно прогулюється парком, коли помічає незвичайний предмет. Він підходить до нього і злегка штовхає ногою, після чого відкидає девайс в сторону. Через кілька секунд він повертається, щоб ще раз поглянути на знахідку, і знову топче гаджет. Після чого слон махає хоботом та йде.

Запис швидко зібрав тисячі переглядів, а користувачі не втрималися та почали жартувати: "Думаю, йому більше подобається Android", "Напевно він любить смартфони іншої марки".

  • Читайте також на tjeLime, як національний парк Катмай на Алясці влаштував конкурс краси серед товстих ведмедів - фото учасників варто побачити.
  • Групу лаючих папуг вигнали із зоопарку за образу відвідувачів. Тямущі птиці навчилася лаятися та сміятися як старі робочі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео