Лайм

Люди побачили, як жираф їсть траву, і їх захопленню немає меж - хто ж знав, що довгошеї здатні на такі трюки

Дії жирафа виявилися новиною для багатьох користувачів мережі

Багато хто бачив, як жирафи їдять листя з дерев. Але, виявляється, це не єдиний спосіб, за допомогою якого довгошеї здобувають собі їжу. Правда, щоб харчуватися з землі, цим тваринам доводиться проробляти певні трюки.

Користувач сайту Reddit опублікував відео, на якому зображений жираф, який поїдає траву, причому в досить незвичайній позі. Через свій зріст цим гігантам складно нагнутися до землі, тому вони проробляють стрибок, широко розставивши передні кінцівки.

Фото: кадр з відео

Такі дії найвищої африканської тварини виявилися новиною для багатьох користувачів. Люди почали активно поширювати ролик по соцмережах, і збирати сотні здивованих коментарів.

  • Користувач сайту Reddit поділився коротким відеороликом з ікаючою кішкою. Для інших користувачів це стало відкриттям, адже те, що відбувається з очима тварини в цей момент, вони побачили вперше.
  • Ви не бачили, як сміються морські котики? Ось 10 фото, які змусять вас посміхнутися. Тільки будьте обережні, їх сміх настільки заразливий, що мимоволі починаєш посміхатися їм у відповідь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео