Лайм

Мама залишила дочку грати з телефоном, і сильно про це пошкодувала - колегам прийшли її інтимні фото

Дывчинка випадково зганьбила маму

Мешканка американського штату Огайо Емілі Шмітт дала дворічній дочці Карсін свій телефон, щоб відволікти дитину поки вона сушить волосся після душу. Але пізніше жінка зрозуміла, що це була погана ідея.

Граючись, дівчинка кілька разів сфотографувала оголену маму і випадково розіслала знімки її знайомим. В результаті жінці довелося вибачатися перед друзями, колишніми клієнтами та навіть колегами, пише Daily Mail.

Емілі Шмітт з дочкою Карсін Фото: Kennedy News & Media

Про витівку дівчинки американка дізналася після того, як отримала від напарника повідомлення, в якому той дякує їй за оголене фото. Пізніше з'ясувалося, що такі ж знімки отримали ще 15 знайомих Емілі.

"Я ледь не згоріла від сорому. Думаю, я тоді буквально померла на хвилину і ожила, щоб пояснити людям, що сталося", - поділилася Шмітт.

Емілі Шмітт Фото: JlaJ Photography / Kennedy News

Емілі зізналася, що всі отримувачі з гумором поставилися до побаченого, в тому числі й тато, який очолює ріелторську компанію, в якій вона працює. "Коли я наступного дня прийшла в офіс, мій тато заявив: "Дивіться, а ось і порнозірка нашої компанії", - згадує американка.

А коли Шмітт розповіла про витівку дочки своєму чоловікові, той посміявся і сказав, що шкодує, що не опинився в числі "щасливчиків".

Карсін Фото: JlaJ Photography / Kennedy News

  • Молода мама з Норвегії Джейда Нордаль показує своє повсякденне життя в забавних коміксах. Її будні наповнені дитячим криком, втомою, недосипом, але при цьому, материнським теплом та любов'ю.
  • Читайте також на theLime, вихователька з Токіо використовує креативний спосіб змусити своїх вибагливих дочок їсти домашню їжу: страви вона оформляє у вигляді персонажів мультфільмів та кіно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео