Лайм

У мережі показали рекламу Burger King, яка так і не вийшла - людям сумно, адже там цілий сюжет в СРСР

Кажуть, це найкраща реклама бренду, гідна місця на щорічному "Суперкубку"

На Reddit завірусилась неофіційна реклама мережі ресторанів швидкого харчування Burger King з цілим сюжетом в СРСР. Свого часу її зняв режисер Даніель Контур, але офіційним промороликом бренду вона так і не стала.

Очевидно, і без того зухвалий в плані реклами бренд не ризикнув накликати на себе критику, і наразі відео можна побачити тільки в мережі. А даремно. Адже люди від нього просто в захваті.

Відео з тривалістю всього 59 секунд так сподобалося реддіторам, що Контур поділився ним і на особистій сторінці на YouTube. Користувачі хостингу оцінили професійну зйомку, костюми начебто військових СРСР та навіть спроби акторів говорити російською.

За сюжетом головнокомандувачу приносять великий воппер (найпопулярніший бургер у меню Burger King), але підлеглі спершу дають його спробувати молодому солдату, щоб переконатися, що їжа не отруєна. Хлопець кусає бургер і тут же падає на підлогу без ознак життя. Коли в штабі піднімається тривога і кімнату залишають всі, включаючи головнокомандувача, солдат крадькома повертається до столу і не поспішаючи насолоджується божественним воппером.

Фото: фрагмент відео

Як розповів Контур в бесіді з BoredPanda, оригінальний сценарій був написаний для маловідомої в Європі мережі ресторанів Kashi Foods. Поміркувавши, він вирішив запропонувати його більш відомому бренду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео