Лайм

Господиня купила трек-нашийник для своєї кішки, і дізналася її таємницю - виявилося, улюблениця живе не тільки з нею

У чотирилапих теж є своє таємне життя

Мешканка Ірландії Аойф Макалір вирішила перевірити, чим займається її кішка на прізвисько Джаггер, коли гуляє по околицях. Господиня повісила на пухнасту нашийник з GPS-трекером, і дізналася, що та живе не тільки з нею, але ще з п'ятьма родинами, до яких забігає кожен день.

Дівчина опублікувала відео зі своїм експериментом і маршрутом кішки у себе в TikTok. Відео одразу ж стало вірусним, набравши понад 380 тисячі переглядів й понад 45 тисяч лайків.

Фото: tiktok.com/@eefskol

Стеження показало, що за добу Джаггер заглянула в п'ять будинків, в яких напевно її погладили та видали додаткову порцію ласощів. Після своїх пригод улюблениця як ні в чому не бувало повертається до господині.

Фото: tiktok.com/@eefskol

Макалір врятувала свою пухнасту подругу, підібравши її на вулиці. "Їй було 6 років, і коли ми її забрали, вона була дикою кішкою. Ми взяли її до себе і зробили частиною своєї сім'ї, але вона все ще любить свої природні інстинкти, що виражаються в блуканнях. Зазвичай вона щодня виходить на вулицю, але повертається щовечора перед сном", - поділилася дівчина з Bored Panda.

На жаль, Джаггер померла днями через ускладнення з нирками. Макалір зізналася, що сусіди, у яких кішка була постійним гостем, теж сумують за нею і навіть писали їй.

Джаггер Фото: instagram.com/eefs_kol

  • Ведуча британської програми вийшла в прямий ефір розповісти про декор для дому, але в кадр вліз її кіт - пухнастий довів глядачів до істерики.
  • Читайте також на theLime, як кіт пішов з дому на три дні, а повернувся з сюрпризом для господаря - виявляється, пухнастий набрав боргів в місцевій рибній крамниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео