Лайм

"Мама Кевіна" повторила свій знаменитий крик з "Один вдома", подарувавши фанам комедії святковий настрій

Ця сцена з другої частини фільму - "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку"

Актриса Кетрін О'Хара, яка зіграла маму Кевіна в різдвяній комедії "Один вдома", повторила свою знамениту сцену з другої частини святкової історії. Відео швидко розлетілася по мережі, привівши фанів картини в захват.

Ролик з відтворенням трюку артистка опублікувала в TikTok. Відео стало неймовірно популярним за лічені години, набравши близько 500 тисяч лайків від дописувачів. На кадрах Кетрін видає свій знаменитий крик з ім'ям кіношного сина.

В оригінальній сцені мама головного героя "Один вдома" разом з сім'єю перебуває в аеропорту і виявляє, що вона знову втратила свою невгамовну дитину. Вона вигукує "Кевін!" і непритомніє. Хлопчик відстав від своїх рідних і помилково сів в інший літак.

  • Режисер фільму "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку" Кріс Коламбус розповів, як Дональд Трамп виборов собі місце в картині. Виявилося, свою епізодичну роль 45-й президент США отримав вельми агресивним способом.
  • Влітку цього року Маколею Калкіну, який зіграв Кевіна МакКалістера, виповнилося 40 років. У свій день народження зірка фільму "Один вдома" вирішив пожартувати над фанами, оголосивши про свій вік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео