Лайм

Все як у людей: самотня видра знайшла нове кохання в додатку для знайомств

Виявилося, що познайомитися і закохатися в світі видр не так вже й просто

Мережу зворушила історія кохання видри на ім'я Харріс, який жив на самоті після смерті своєї подруги Абрикоски, але зміг знайти нову любов завдяки сучасним технологіям. Опікуни вдівця із заповідника в Корнуоллі повідомили NY Post, що після "знайомства" онлайн він подолав відстань в 660 км, зустрівся з чарівною Пампкін і навідріз відмовився її залишати.

Харріс і ПампкінФото: Cornish Seal Sanctuary

Звести Харріса і Пампкін вдалося завдяки застосунку Fishing for Love, який разробили спеціально для видр. Ці тварини-одинаки неохоче йдуть на контакт і останнім часом розмножуються все гірше через забруднення навколишнього середовища токсичними речовинами.

Опікуни Пампкін відповіли на оголошення Харріса після декількох невдалих спроб знайти їй партнера: видра з заповідника Sea Life в Скарборо теж овдовіла, але навідріз відмовлялася зустрічатися з місцевими джентльменами. На щастя, самотні серця знайшли одне одного і одразу ж погодилися на спільне життя.

Фото: Cornish Seal Sanctuary

Фото: Cornish Seal Sanctuary

"Після вкрай сумного періоду як для Пампкін, так і для всієї команди по догляду за тваринами, ми раді повідомити, що Пампкін знову щаслива, а Харріс дуже добре влаштувався, - сказав куратор Sea Life Тодд Герман. - Віримо, що ніщо не завадить нашим закоханим провести спільне життя в гармонії і щасті".

Фото: Cornish Seal Sanctuary

Фото: Cornish Seal Sanctuary

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак