Лайм

Новини наганяють сум? Подивіться, в якій ідилії живуть шотландський фермер і його малееенький бичок

Знайомтеся, це Хеміш. Йому 9 років, і він - шотландський високогірний бик

Ніжність - останнє, що спадає на думку при вигляді цього гігантського високогірного бичка з величезними рогами. Просто уявіть, ця тварина важить близько 800 кг, що відповідає 8-9 великим чоловікам. І все ж подивіться, в якій ідилії вона живе зі своїм господарем, шотландським фермером Марком Стюартом.

Одного разу чоловік зняв на відео їх стандартну процедуру, і точно не думав, що стане популярним. У кадрі Стюарт просто розчісує бика і видаляє зайві грудки його густої вовни. При цьому спокій тварини настільки вразив глядачів, що вони не можуть намилуватися цією картиною. Відео стало вірусним і тільки на YouTube от-от збере свій перший мільйон переглядів.

На відео чоловік також зазначає, що незважаючи на вигляд, шотландська високогірна худоба відрізняється дивовижним спокоєм та покорою. В кадрі з ним - "ніжний гігант" на ім'я Хеміш. На момент публікації ролика Хемішу вже було 9 повних років.

На Марка Стюарта в YouTube тепер підписані понад 40 тис. користувачів платформи. Час від часу фермер публікує відео й з іншими тваринами, проте Хеміш залишається його улюбленцем та першою зіркою каналу.

Хеміш Фото: фрагмент відео на YouTube

  • Дивіться також на theLime, як господар навчив свого пса приносити пиво з холодильника. Для цього їм знадобилися три місяці тренувань.
  • А от кудлатий пес з болівійського міста Потосі став зіркою мережі самостійно. Він просто перервав футбольний матч, витягнувши на поле взуття. Ніхто не образився, адже він - той ще милаха.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео