Лайм

Дві грайливі собаки побили світовий рекорд, виконавши 28 трюків за хвилину

Дресирувальниця тренує своїх улюбленців без насильства і залякування

Чарівні бордер-коллі Віш і Хейло потрапили в Книгу рекордів Гіннесса, виконавши найбільшу кількість трюків за одну хвилину. Організація показала відео їхнього дивовижного виступу, і слухняні собаки привели користувачів мережі в захват.

Світовим рекордом Віш і Хейло зобов'язані своїй власниці, дресирувальниці Емілі Ларлхем з Каліфорнії. Жінка практикує ненасильницькі методи дресирування без залякування, і на своєму популярному каналі Kikopup розмістила понад 350 безкоштовних онавчальних відео в з дресирування собак.

Ларлхем, яка крім Віш і Хейло виховує ще трьох собак, вважає, що безкоштовні навчальні посібники, не пов'язані з будь-якими формами фізичного або психологічного залякування собак, впливають не тільки на те, як люди поводяться з тваринами, але і на те, як люди ставляться до інших людей.

  • Вірний собака днями чекала господаря біля дверей лікарні, і відео їхньої зустрічі зворушує до сліз. Мила Бончук чергувала біля лікарні 6 днів і була дуже рада побачити свого кращого друга.
  • Смішний пес прикинувся кульгавим, щоб підтримати господаря з переломом, і відео їхньої прогулянки зворушило мережу. Власник стверджує, що собака здорова і лише висловлює співчуття.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео