Лайм

Нова Зеландія просить туристів припинити копіювати шаблонні фото з подорожей

Рада з туризму випустила смішне відео в рамках кампанії "Зроби щось нове"

Нова Зеландія запустила незвичайну інформаційну кампанію, закликавши мандрівників припинити копіювати фотографії, які вони постійно бачать у соцмережах. Замість цього туристів попросили "ділитися чимось новим", пише CNN.

У двохвилинному відео комік Том Сейнсбері грає патрульного "Групи соціального спостереження". Він йде за туристами по найвідоміших місцях країни та закликає їх припинити фотографуватися "під впливом суспільства". "Люди бачили ці фотографії в соціальних мережах, і роблять все можливе, щоб їх скопіювати. Ви їх знаєте, - каже патрульний, показуючи шаблонні фото в Instagram. - Спина в джакузі. Чоловік спокійно сидить на камені і споглядає. Ноги-хот-доги..."

Ролик став частиною кампанії новозеландського ради з туризму "Зроби щось нове", яку проводять в дуже незручний для туристів час: більшості мандрівників в'їзд в країну заборонений через Covid-19.

  • Раніше в Новій Зеландії закрили дорогу, щоб машини не заважали морським левам спокійно ходити на пляж. Тепер район можна відвідувати пішки і на велосипеді.
  • Також в країні пройшли скандальні в ибори пташки року. Після вкидання голосів за малого сірого ківі переміг зелений какапо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео