Лайм

Нумеролог придумав, як подолати Covid-19 в усьому світі, але так можна лише отримати двійку з англійської

Чоловік винайшов "універсальні ліки" проти ковіду

Вчені всього світу протягом майже двох років намагаються зупинити поширення Covid-19, а нумеролог з Індії вже знайшов спосіб, як назавжди забути про пандемію. От тільки за його метод у школі йому поставили б двійку.

Як пише Oddity Central, Аннанд Рао з індійського штату Андраш-Прадеш вважає, що вилікувати світ від коронавірусу зможе неправильне написання слів "covid" та "корона". Нумеролог стверджує: якщо у "небезпечні" слова додати кілька букв, світ неодмінно стане колишнім.

Фото: Twitter

"Існуюча назва "корона" становить небезпечне число, викликаючи неймовірні руйнування для всього світу, - сказав Аннанд. - Якщо ми наповнимо це слово божественною силою, це створить ауру, що веде до повного зникнення вірусу. Аналогічних переваг можна домогтися, змінивши написання Covid-19 на Covviyd-19".

Нумеролог навіть надрукував банер, які розвісив на вулицях свого міста.

"Якщо ви використовуєте змінене написання Caronaa та Covviyd-19, прикріпивши такий же банер до дверей або де-небудь у громадських місцях, Caronaa зникне не тільки з району Анантапур, але також й зі світу", - написано на плакаті.

Звичайно, люди з посмішкою реагують на метод Рао, а деякі жартома пропонують використовувати цей спосіб для позбавлення від корумпованих політиків. "Давайте змінимо написання імен всіх політиків і подивимося, чи принесе це удачу нашій країні", - прокоментував один їз жителів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео