Лайм

Маленька дівчинка переплутала свого тата з принцом Гаррі, і ви зрозумієте чому: кумедне відео

В онука Єлизавети II з'явився двійник

У мережі завірусилося відео, на якому маленька дівчинка називає принца Гаррі своїм татом. Спочатку реакція дитини викликає купу запитань, але після того, як в кадрі з'являється її батько, стає все зрозуміло.

Користувачка TikTok на ім'я Елізабет Ганус опублікувала короткий ролик, який вже зібрав мільйони переглядів. У кадрі жінка показує дочці журнал People з онуком королеви Єлизавети II на обкладинці й питає: "Хто це?". Дівчинка недовго думаючи показує пальцем на фото та відповідає: "Тато".





Потім об'єктив переміщається на високого чоловіка, батька дівчинки, який дуже схожий на герцога Сассекського. У нього таке ж руде волосся та борода, міміка і навіть зріст.

У коментарях здивувалися схожості чоловіка з британським принцом, зазначивши, що у Гаррі тепер є двійник. "Офігєть, так просто не може бути", "О Боже, це просто безумство", "Хто-небудь, покажіть це Гаррі", "Йому треба заробляти на цій схожесті", - пишуть користувачі.

  • Раніше в TikTok знайшли близнюка Ріанни, і схожість вражає. Просто погляньте на нього, і ви вже не зможете позбутися думки, що у співачки є таємний брат-близнюк.
  • Раніше ми розповідали про те, як британський будівельник став зіркою соцмереж. Вся справа в тому, що чоловіка не відрізниш від Бреда Пітта.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео