Лайм

Грета Тунберг заспівала мемну пісню Never Gonna Give You Up - так активістка вирішила показати себе справжню

Кажуть, мама-співачка оцінить

Шведська екоактівістка Грета Тунберг вирішила показати світу, що активісти і вона сама - не якісь "злі діти", а звичайні молоді люди, підлітки, які живуть звичайним життям і так само вміють веселитися та пустувати. Дівчина раптом з'явилася на сцені концерту Climat Live в Стокгольмі, і цього разу не з промовою про бездіяльність світових лідерів, а з мемною піснею.

Як пише місцеве видання Aftonbladet, для свого першого публічного виступу з піснею Тунберг вибрала композицію британського співака Ріка Естлі Never Gonna Give You Up, відому як інтернет-мем. І для аудиторії це стало сюрпризом, адже спочатку все було схоже на те, що активістка виступить з черговою промовою про екологію.

"Врешті-решт, ми просто підлітки, які іноді теж розважаються, а не злі діти, якими нас часто зображує преса", - зазначила Тунберг. У відповідь на це в ЗМІ пожартували, що нова ініціатива активістки напевно сподобається її матері, співачці Малені Ернман, яка представляла Швецію на "Євробаченні-2009".

  • Трек Never Gonna Give You Up і оригінальний кліп до нього став основою популярного інтернет-мема з назвою рікролл - це коли замість потрібного посилання на той чи інший контент користувачу надсилають відео з танцюючим Ріком Естлі. Саме так минулого року письменник Стівен Кінг анонсував свій реп-альбом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео