Лайм

Конкурс краси серед верблюдів дискваліфікував понад 40 тварин за використання ботоксу

Натуральна краса цінується навіть у світі тварин

У Саудівській Аравії конкурс краси серед верблюдів дискваліфікував десятки горбатих учасників за покращення зовнішності за допомогою уколів краси. Курйозний інцидент стався на щорічному фестивалі верблюдів в Абдулазізі, де заводчики змагаються за приз у 66 млн. доларів.

Фото: Raul Lieberwirth/Flickr

Видання Washington Post пише, що суворе журі оцінює верблюдів за формою голови, шиї, горбів та статурою. Заради великої нагороди власники вводять тваринам ботокс і філери, а також роблять підтяжки обличчя і накачують їхні м'язи за допомогою гормонів.

Косметичні хитрощі не тільки порушують правила конкурсу, але також можуть серйозно нашкодити тваринам. Через це судді посилили контроль та почали використовувати "просунуті технології" для виявлення фальсифікацій.

Конкурс краси серед верблюдів є частиною масштабного фестивалю, який триває місяць і включає перегони, виставку найвищих і найменших тварин, аукціони та інші заходи, пов’язані з "кораблями пустелі". Фестиваль щорічно приваблює сотні тисяч гостей та спрямований на збереження бедуїнських традицій у розведенні верблюдів. Ця галузь приносить заводчикам багатомільйонні доходи, і аналогічні заходи відбуваються у всьому регіоні.

  • Верблюди не лише гарні, а й справедливі. Подивіться, як горбатий патрульний з Індії покарав водія мопеда, який пішов на обгін не за правилами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео