Лайм

Людей здивувала собака на даху - виявилося, що це маскування зовсім іншої тварини

Улюбленець до останнього тримав інтригу!

Тварини – істоти, які готові без перерв та вихідних дивувати людей. Саме з цієї причини вони так часто стають головними героями смішних відео і мають популярність в мережі. Поки одні улюбленці демонструють свої акторські таланти, інші в цей час показують майстер-клас з ідеального маскування.

У мережі з'явився ролик, у якому кота переплутали із собакою. Вся справа в тому, що у пухнастого звіра було настільки незвичайне забарвлення, що заплутати людей було досить просто. Так, чорні цятки на білій шерсті з певного ракурсу нагадують очі та ніс собаки. Коли ж кіт нарешті розвернувся, то здивуванню очевидців не було меж.

Фото: Youtube

"Ми випадково знайшли кота на відео, яке раніше знімали з нашого балкона. Коли моя дівчина побачила це, вона запитала: "Це собака на даху?". Її мама сказала, що це кішка. Але ми не могли повірити", - висловилися про цю ситуацію автори кумедного ролика.

Користувачі в мережі були спантеличені не менше після перегляду. Хтось сказав, що "це щось неймовірне і в це неможливо повірити". Але були й ті, хто заявив, що одразу розгледів кішку, що сидить на даху. "Я думав, що він чекає, коли його врятують", "Я спочатку подумав, що це голова собаки", "Я не можу повірити своїм очам!", "А я думав, що це курка! Ха-ха", "Я відразу зрозумів, що це кішка! Класична поза кішки", - висловилися юзери.

  • Кошка з незвичайним забарвленням стала зіркою мережі. Малятко народилося з рідкісним генетичним захворюванням, через яке здається, що у неї два обличчя. Це називається химеризмом і виникає тоді, коли два ембріони зливаються разом в утробі матері на ранніх стадіях розвитку.
  • Домашній кролик показав чудеса акробатики. Наггет похвалився своїм умінням!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео